Колишня дружина Потапа, продюсер і світська левиця Ірина Горова, яка має двох дітей, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Нещодавно зіркова красуня показала в соцмережі яскраві фото зі світського виходу, куди прийшла в компанії своєї дочки Наташі і співачки Мішель Андраде.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на захід - презентацію мюзиклу - Ірина прийшла в довгій шкіряній сукні червоного кольору, яка красиво підкреслила витончену фігурку. Поруч з нею на фото стоїть Наташа, вона в джинсових шортах і темній майці, поверх якої накинула модний бежевий піджак. Також на знімках можна побачити Мішель Андраде, яка прийшла на захід в сексапільному образі – на ній джинси і джинсовий топ без бретелей, який оголив спокусливе декольте. У підписі до публікації Горова написала: "Вчора відбувся допрем'єрний показ мюзиклу #РИТМ від @monatik_official. Пишаюся командою, яка працювала над цим проектом, тому що вийшло щось неймовірне! Симбіоз танців і музики. Кінематографічні @vremyaisteklo і неймовірно запальна @mishvirmish занурять всіх в # РИТМ вже 03/09. Не втомлюся повторювати, що зараз час колаборацій, адже вони народжують такі прекрасні роботи!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, колишня Потапа Горова згадала про своє перше весілля в 16 років.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишня Потапа Горова вразила їх дорослим сином і красунею-донькою, неймовірна схожість.

Також портал "Знай.ua" писав, що прийомна дочка Потапа видала головний секрет спокусливого тіла, так зможе кожна.