Колишня дружина відомого українського продюсера, репера Патапа Ірина Горова відверто розповіла журналістам про особисте життя і про стосунки її сина з Настею Каменських. За її словами, у дитини зі співачкою "теплих" стосунків немає.

Горова розповіла, що Настя і Андрій спілкуються погано і в них немає жодних стосунків. Хлопчик з мачухою можуть трохи поспілкуватися, але на цьому все закінчується. Про це пише портал "Політека".

Потап з Іриною Горовою і їхнім сином
Потап з Іриною Горовою і їхнім сином

При цьому Горова розповіла – вона ніяк не перешкоджає спілкуванню сина з Потапом. Обидва проводять час разом, граючи в футбол чи ходять в кіно.

Варто нагадати нашим читачам той факт, що Потап і Ірина Горова одружилися в 1999 році, а в 2014 розлучилися. Пара розлучилася без скандалів. Ще 23 травня 2019 року Потап і Настя Каменських зіграли весілля, хоча офіційно оформили свої стосунки 18 жовтня 2018 року.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Каменських підкорила Мексику спокусливою міні-спідницею: "Кращі ніжки планети!".

Як повідомляв Знай.uа "Кайфова жінка": Каменських в шкіряних штанях виставила напоказ апетитні форми.

Знай.uа писав, мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".