Учасниця "Жіночого кварталу" Тетяна Песик продовжує радувати українців фотографіями і кумедними відео, які підносять настрій миттєво.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз нове відео з'явилося в соціальній мережі Іnstagram.

На відео Песик стоїть на вулиці біля стола - на руках чорні гумові рукавички, а в руках гострий ніж. Жінка одягнена у джинси і білу футболку - вона творить щось неймовірне з овочами і фруктами, які летять з-під камери в її сторону.

"Приймаю замовлення на фуршетні столи 😂", - написала вона у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тетяна махає ножем, як мужній воїн - від її різких рухів не вцілів жодний фрукт чи овоч - вона їх розсікала просто в польоті. На столі тим часом сформувалась каша з кавуна, брокколі, петрушки і шпинату.

Підписники одразу засипали Тетяну компліментами, в такому образі справжнього шеф-кухаря її не бачили.

У січні 2018 року в Нью-Йорку відкрився ресторан турецького кухаря Нусрета Гекче, який на Заході відомий на прізвисько "Salt Bae" — за свою манеру сипати сіль на м'ясо через лікоть.

Нусрет Гекче почав виконувати трюки в чорних рукавичках через карантин. Сіль він теж сипле в них - щоправда, через голий лікоть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колега Кравець з Кварталу 95 підкорила висоту на підборах: "Ах, які ніжки".

Також Знай. ua писав, що подружки Кравець з жіночого кварталу одяглися у вишиванки-Краса буває різною