Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка продемонструвала спокусливий кадр, відправившись на відпочинок біля блакитного моря і гір, щоб зловити останні теплі деньки і сповна насолодитися ними. Красуня приміряла довге білосніжне плаття з принтом з екзотичних квітів, а також темно-синій солом'яний капелюшок, позуючи на обриві серед сосен. Численні шанувальники намагаються вгадати, куди ж вирушила їх кумир: в Туреччину, Хорватію або зовсім Грецію.

В море одна лишь волна — быстротечная. В небе одна лишь звезда — бесконечная. В мире одна лишь душа — вечная. Александр Блок А вы посетили море этим летом?

Фолловери не пройшли повз: "я впевнена,що це Брела, Хорватія! Таких місць на Землі більше немає! Хто був-впізнає з тисячі! Гарного відпочинку, Наташенька! І з Днем Ангела!!!", "Могилевська, яка цитує Блока мені подобається.", "А де це? Така краса? Хорватія чи все-таки Чорногорія?", "Жар птиця!❤ ️ ", "Птах щастя!".

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".