Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, рекламуючи відомий в США бренд одягу, амбассадором якого є не перший рік.

Так, дівчина приміряла чорний шкіряний міні-топік з глибоким декольте, облягаючі лосини і босоніжки на підборах, доповнивши образ дизайнерською сумочкою і масивним годинником. Красуня засвітила величезні груди і струнку талію, а численні шанувальники залишилися в захваті від "лялькової" фігури Насті.

"Мені все подобається: туфлі красиві, топ-супер, зачіска. Настя як завжди-шикарно виглядає...", "Занадто красива 😍", "це вбрання тобі до лиця😎", "ти дуже красива, просто досконалість".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що в Анастасії Квітко майже 10,9 мільйонів фоловерів, а в коментарях під гарячими кадрами тисячі чоловіків засипають красуню компліментами. Дівчина не раз намагалася довести, що груди, обличчя і сідниці у неї натуральні і ніяких пластичних хірургів вона не знає, однак і ці спроби не увінчалися успіхом.

Також зірка любить "підрехтувати" в різних додатках для ретуші сліди целюліту, ліпосакції або й зовсім ніс, який здається їй широким. У Instagram Настя "виблискує" в так званих викриваючих пабліках, які створюються для того, щоб люди перестали слідувати неіснуючим стандартам краси.