Алла Пугачова розсмішила реакцією на пісню Моргенштерна. Російська Примадонна вперше в житті почула творіння цього репера.

Баста і Алла Пугачова взяли участь в новому випуску шоу Максима Галкіна "Музикаліті", в якому гості слухають сучасних музикантів і виставляють їм бали.

В ході програми Галкін включив пісню Моргенштерна і Елджея "Cadillac" - один з російських хітів 2020 року. До слова, кліп на цей трек всього за два місяці зібрав майже 54 мільйони переглядів на youtube.

Спершу Баста і Пугачова просто хитали головою під музику. Але потім почалися слова і їхня реакція хоч і була різною, але одинаково промовистою.

Справа в тому, що куплет Моргенштерна в "Cadillac" практично неможливо розібрати. Судячи з реакції Пугачової, вона нічого не зрозуміла. А Баста, хоч і впізнав виконавця, не витримав і вимкнув трек.

Пугачова заявила, що поняття не має, хто такий Моргенштерн:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Не знаю, я з шаманами не дружу", - відповіла вона на питання Галкіна.

На додаток, співачка слідом за Бастою помилково назвала автора МоргенштеЙН.

"Він штерн а не штейн", - поправив дружину Галкін.

Учасники шоу вирішили вивчити текст пісні і з'ясувати, про що ж все-таки вона. Пугачова, глянувши на текст, зазначила, що "це ж чисті частівки". Після цього Галкін і Пугачова почали разом скандувати текст "Cadillac" на мотив частівок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пугачова на карантині влаштувала домашній концерт для друзів

Як повідомляв портал Знай.ua, Пугачова ніжно зізналася в коханні 70-річному красеню.

Також Знай.ua писав, діти Галкіна і Пугачової повторили долю зоряного татка.