Відомий актор, комік і телеведучий Юрій Ткач прославився своїми ролями в серіалах "Країна У" і "Одного разу під Полтавою", а також участю в шоу "Ліга Сміху". Чарівний Ткач активно веде свій блог в Instagram, за яким стежить вже 1,6 мільйонів передплатників. На радість своїм фанатам, артист часто публікує фото і новини як зі свого особистого, так і зі сценічного життя.
Юрій Ткач вирішив повідомити дату виходу нових сезонів "одного разу під Полтавою" на каналі ТЕТ. З такої урочистої нагоди Ткач вбрався... в Бірюзовий домашній халат, затишно підпер свої фірмові щічки кулачком і написав:

"Чекаю 14 вересня))) На @tet_tv стартують нові сезони Одного Разу Під Полтавою ))) Всім приємного перегляду )))”

"Одного разу під Полтавою «-ситком студії»Квартал-95". Вперше з'явився на українському телеканалі ТЕТ 28 жовтня 2014 року. Ситком є спін-офом скетчкому" Країна У " Герої виявилися настільки вдалими, що стали персонажами окремого серіалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно стали відомі всі зіркові учасники команд найзагадковішого шоу цієї осені "Маскарад", яке покажуть на телеканалі"1+1".

Як повідомляв портал Знай.uа, красуня-дочка Юрія Ткача з " Кварталу 95 "приготувала таткові торт з медуз:"Проткнула травою".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" зачарував своєю міні-копією на відпочинку: "серйозні, шо