Українська співачка Злата Огнєвіч розкрила свій секрет молодості та краси, і поділилася з шанувальниками щоденними ритуалами.

Кожній жінці хочеться завжди виглядати чарівно. Для цього зовсім не обов'язково витрачати багато коштів на косметологів та візажистів. Це власним прикладом довела українська зірка Злата Огнєвіч і з нагоди Міжнародного дня краси розповіла, що робить, щоб завжди виглядати на всі 100%

"Хочу якнайдовше залишатися молодою, енергійною та красивою. Тому тричі на тиждень займаюся фізичною культурою. До речі, важливо це робити систематично", зізналася Злата за лаштунками шоу "Діти проти зірок", що виходить на "Новому канал".

Злата запевняє, що вже за кілька місяців помітила результати.

"Почала краще почуватися. Більш того, перестала підхоплювати вірусні інфекції. А ще перебуваю в ейфорії від того, що мені все вдається під час тренувань", – розповідає співачка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Злата зізналась, що виконує деякі щоденні ритуали, які також впливають на її здоров'я та зовнішній вигляд.

"Прокидаюся й усміхаюся, – розповідає дівчина. – Навіть, якщо перші хвилини в мене штучна усмішка, вона все одно заряджає на позитив. Потім я вмикаю вініловий програвач. Зазвичай слухаю джаз або ф’южн. І йду готувати смачний сніданок та смузі", - розказала Злата.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Злата Огнєвіч "повернула літо" спекотним фото

Як повідомляв портал Знай.ua, Злата Огнєвіч розповіла про передчуття в очікуванні концерту

Також Знай.ua писав, Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям: фото.