Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі миле літнє фото, на якому з'явилася в кокетливому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Злата відображена в цікавій локації, на прогулянку вона вийшла в кокетливому образі і красиво позує фотографу. Схоже на ній купальник або плаття на бретельках, але одягу не видно за об'ємним солом'яним капелюшком, яким зірка прикрила грудьми. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до публікації Огнєвіч написала: "По-моєму, літо знову повернулося. А можна, щоб так до кінця листопада, потім - невеликий дощик, і знову літо? #ZlataOgnevich #summervibes, photo @olenadobrova". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадавши, Злата Огневич поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.иа" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.