Відома українська співачка Злата Огнєвіч справжня улюблениця публіки. Вона активно веде свої сторінки в соціальних мережах, де ділитися з передплатниками лайфхаками, висловлює реакцію на суспільні та політичні події в країні і світі, ділиться фото з подорожей і розповідає про своє життя. Шанувальники ніяк не можуть дочекатися, коли Злата вийде заміж і народить дітей, а дівчина тим часом наполегливо працює і каже, що вже давно "заміжня за своєю роботою". Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Сьогодні, 19 серпня, Злата Огнєвіч опублікувала у своєму Instagram новий знімок. На ньому співачка зображена з паперовим стаканчиком з кришечкою і трубочкою в руках. Під фото Злата розповіла, що вже два тижні бореться з бажанням випити кави.

"Доброго ранку. Зможете відмовитись від кави? Я вже 14 днів живу без неї... Ааааааа!!! Зараз в мене якраз тій період, коли навіть аромат визиває жагу випити все й одразу. Ходи! Плюсів набагато більше, і це мотивує мене. По-перше, ШКІРА! Вона якась інша, набагато чистіша, колір покращився, мені дууууже подобаються ці зміни. А ще, щоранку зараз їм вівсянку з меленим льоном, сухофруктами й трохи кокосового масла. Звичайно, без авокадо - нікуди, його теж. Хто зі мною спробує прожити без кави хоча б місяць?" - написала під фото співачка.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч здивувала відвертим визнанням.

Як повідомляв портал Знай.ua, Злата Огнєвіч благає про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Злата Огнєвіч планує покинути Україну.