Російський співак Олександр Буйнов, відомий своєю активною підтримкою режиму Володимира Путіна, привітав з 65-річним ювілеєм співачку Ларису Доліну.

Читайте Знай в Google News!

Своє поздоровлення він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Буйнов привітав Доліну такими словами: “Унікальний голос, божевільний, тембр, що огортає, - це все Народна Джазова Співачка Лариса Доліна! З днем народження, з Ювілеєм! Здоров'я, кохання, удачі! Ти справжня, люблю тебе!”

До публікації він прикріпив декілька фото останніх років, на яких він сфотографувався разом з давньою подругою. На них можна помітити, що старість не оминула відому артистку — на її обличчі можна помітити глибокі зморшки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Справді Лариса Доліна народилася 10 вересня 1955 року в Баку в родині будівельника Олександра Марковича Кудельмана і друкарки Галини Ізраїлівни Кудельман (уродженої Доліної). Батьки померли, поховані на єврейському кладовищі в Одесі. У трирічному віці переїхала з батьками до Одеси — рідного міста батьків. У шість років Лариса вступила до музичної школи, яку і закінчила по класу віолончелі. Завдяки сильному голосу Доліна дуже швидко розпочала просуватися кар'єрними сходами. Доліна співала як складні оперні партії, так і естрадні пісні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кумир "дам за 40" Буйнов в свої 70 років утер ніс молодим хлопцям.

Як повідомляв Знай.ua, у мережу просочилася інформація про похорон Буйнова.

Також Знай.ua писав, що Пугачова і Буйнов пошалили на очах у Галкіна.