Кожна людина мріє заробити і деякі готові йти навіть на крайні заходи. Однак Анастасія Кошман, ведуча шоу " у кого більше?", переплюнула всіх. У пошуках грошей вона полізла ... навіть в жерло вулкана! Причому з нею навіть стався неприємний інцидент-під час свого перебування в жерлі, Кошман впала. Правда, все обійшлося.

Кошман розповіла, що побачити вулкан Наживо – мрія багатьох людей, проте попрацювати в ньому бажають далеко не всі. І дійсно, на острові Балі є спеціальні люди, які проникають прямо в жерло, і добувають всередині сірку. Однак ця робота вкрай небезпечна, оскільки вулкан активний, і невідомо, в який момент відбудеться виверження. Крім того, сірка постійно випаровується, і потрапляє в легені, що призводить до важких захворювань.

Збір сірки в жерлі вулкана став третьою роботою-підставою для Анастасії Кошман, яку організувала для неї співведуча Анна Олицька. Кошман розповіла, що на вершині вулкана шалено красиво, і враження від перебування там просто приголомшливі. Однак там дуже слизько, тому Анастасія послизнулася, впала і пошкодила руку. На щастя, все обійшлося, і серйозних травм Кошман не отримала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь розбурхала фантазію українців солодкими "погрозами".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь знову впала у всіх на очах.