Олександр Ревва або ж Артур Пирожков — російський телеведучий, співак, шоумен, а також колишній гравець команди КВК "Стомлені сонцем" і резидент шоу "Comedy Club". 10 Вересня 2020 року він святкує своє 46-річчя.

Читайте Знай в Google News!

Вирішив скористатися і привітати Ревву 60-річний російський композитор і музикант Ігор Ніколаєв на своїй сторінці в Instagram. Він опублікував фото і відео разом з Олександром та Ігорем Крутим і підписав знімок словами: "Саша, дорогий, ти душа компанії, чудовий артист, і звичайно, обожнює свою сім'ю чоловік і тато! З днем народження! Щастя, здоров'я і творчості!". На відеозаписі обидва виконавці танцюють під пісню Філіпа Кіркорова "Диско-бой".

"Клас, відос бомба", "З днем народження. Здоров'я та успіхів у творчості", "Вітаємо від щирого серця", "З днем народження Саша !", "З днем народження Олександра!Ігор Юрiйович, ви всі класні, чудові, позитивні і Юля розумниця в самий відповідний момент вас знімає і Ігор Юрійович як завжди з посмішкою!!!", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дочка Пугачової підхопило морським вітром, ледь втрималася на землі: "Яке небо блакитне…"

Як повідомляв "Знай.ua", фітнес-модель Ана Чері змусить заздрити пишним формам, переплюнула навіть "ангелів" Victoria's Secret.

Знай.ua писав, Настя Каменських одягалася лише в сіточку, гаряча дружина Потапа підкорила українців: "Сексі"