Актор, шоумен і комік Юрій Ткач завжди знає, як задати настрій своєї аудиторії і допомогти налаштуватися на позитив. Не так давно він назвав дату виходу нових сезонів гучного ситкому"Одного разу під Полтавою". А тепер виклав зворушливе фото зі своєю таксою Бусею. І все б нічого-невинне щокастеньке личко Юри, відданий погляд такси…

Гостроти додала сильно двозначний підпис до фотографії і такий же двозначний хештег. "Я і Буся", - підписав фото Юрій Ткач. На перший погляд, нічого такого. Як я і Шарік, я і Барбос. Однак артист ще підлив масло у вогонь, написавши #яібуся. Звучить це як"у мене все відмінно з особистим життям, і я хочу Вас про це розповісти". Але, боже мій, до чого тут собака? Хочеться уникнути асоціацій з одним скандальним російським актором, який ще недавно фільм зняв.

Але не можна не відзначити, наскільки чарівно і гармонійно виглядають разом Юрій Ткач і його пес. Шанувальники в коментарях оцінили і гру слів, і чотириногого друга, так що легкий вечірній тролінг вдався.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно стали відомі всі зіркові учасники команд найзагадковішого шоу цієї осені "Маскарад", яке покажуть на телеканалі"1+1".

Як повідомляв портал Знай.uа, красуня-дочка Юрія Ткача з " Кварталу 95 "приготувала таткові торт з медуз:"Проткнула травою".