Міла Кузнєцова - відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько балує яскравими фото і Відео зі свого життя. Так і цього разу красуня показала миле відео, на якому з'явилася в сміливому образі на відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Міла знімає себе вранці на пляжі, перед камерою вона з'явилася в яскравому купальнику, який ледь утримує її апетитні форми. Волосся моделі недбало укладені, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У ролику Кузнєцова розповідає про свій розкішний відпочинок, а в підписі до публікації написала: "Iдеальний день". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію моделі, засинаючи її компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".