Учасник четвертого сезону "Холостяк" Костянтин Євтушенко одружився з іншою через тиждень після того фіналу проекту. Нареченою стала олімпійська чемпіонка в семиборстві Наталія Добринська.

Пара познайомилася в 2013 році в Болгарії на гольф-турнірі. Тоді Євтушенко вже отримав запрошення в "Холостяк".

"Поки я вів з ними переговори, контракти, підписання і так далі, все це довго відбувалося, то я поїхав на чемпіон з гольфу в Болгарії. Ну і побачив там дівчину, яка зовсім відрізнялася від усіх інших", - розповів Євтушенко в програмі "Життя чудових людей".

Костянтин запропонував Наталії позмагатися в стрибках у довжину. Але далі змагань не дійшло. Євтушенко занурився в зйомки шоу. А Добринська заявила про завершення кар'єри.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Але навесні 2014 року Костянтин і Наталя знову випадково перетнулися по дорозі до Польщі.

"Ми не бачилися і зустрілися з нею в літаку якраз, коли вся ця історія закінчилася, але ми ще в ефір не вийшли", - згадував бізнесмен.

Наталя отримала запрошення на гірськолижний курорт у Грузії. Костянтин навчив дівчину кататися на сноуборді. У Парижі закохані побралися.

Потім українці стежили за тим, як на "Холостяку" Євтушенко шукає свою другу половинку серед 25-ти красунь. І який же був шок у шанувальників, коли через тиждень після фіналу "Холостяка" Костянтин одружився. І взяв у дружини не учасницю проекту, а Добринську. Пара нарвалася на очікуваний хейт з боку глядачів проекту.

"Ми знімали все це восени! Одружилися влітку, а сам формат передбачає, що програма виходить навесні. Тому, звичайно, експерти українські щось там вираховували. Але зйомки закінчилися ще за сім місяців до того, як вийшли в ефір", - пояснив Костянтин.

Зараз у Костянтина і Наталії троє дітей і вони щасливі в шлюбі.

[embed]https://www.instagram.com/p/CA5fLrAHf1H/[/embed

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Володимиру Остапчуку і його нареченій довелося скасувати свято.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина "холостяка" Добриніна Квіткова поскаржилася шанувальникам після весілля.

Також портал Знай.uа писав, що "холостячка" Мішина натякнула на нове кохання: "Час змін".