Після довгих років драми Бред Пітт і Анджеліна Джолі змогли таки налагодити батьківські стосунки і прийшли до розуміння щодо виховання дітей. Але тепер проблеми колишньої пари знову почали наростати.

Бред Пітт і Анджеліна Джолі розлучилися 4 роки тому, але питання з опікою над дітьми все ще не вирішили. У жовтні вони повинні зустрітися в суді.

Як повідомляє Us Weekly, новий роман Пітта з моделлю Ніколь Потуральскі настільки допік Анджеліні, що вона тепер піде на спільну опіку лише в тому випадку, якщо діти не будуть жити в Лос-Анджелесі.

"Напруга між Бредом і Анджеліною посилилося, сімейна терапія більше не проводиться", - повідомило виданню джерело, близьке до колишнього подружжя.

Актриса хоче максимально обмежити зустрічі Пітта з дітьми й взагалі подумує виїхати на постійне місце проживання в Лондон. До слова, за чутками, старший син пари - 19-річний Меддокс - і зовсім перестав контактувати з батьком.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Про нову коханку Бреда стало відомо в кінці серпня. Пітт привіз Ніколь Потуральскі в сімейний замок на півдні Франції. З'ясувалося, що пара зустрічається протягом вже декількох місяців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молода пасія Бреда Пітта виховує сина у шлюбі з його другом

Як повідомляв портал Знай.ua, Анджеліна Джолі приревнувала Бреда Пітта

Також Знай.ua писав, що відомо про нову дівчину Бреда Пітта