Один з найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду Бред Пітт був помічений в компанії таємничої супутниці.

Цим інсайдом ділиться видання "Maxim".

Після розставання зі своєю зірковою дружиною Анджеліною Джолі в 2019 році, актор вів життя впевненого холостяка. На публіці Бред Пітт завжди поводився вкрай стримано і відсторонено, особливо по відношенню до протилежної статі. Здавалося, що найбільш затребуваний наречений планети повністю байдужий до жіночої уваги: його уваги намагалися домогтися і Елла Пернел, і Шарліз Терон, і навіть Нері Оксман - відома вчена, професор Массачусетського університету.

Деякий час тому, західні ЗМІ також приписували акторові роман з якоюсь духовною цілителькою. Пресі, однак, ніяких підтверджень цим чуткам відшукати так і не вдалося, а що вже дійсно не залишилося непоміченим - щирий поцілунок, яким Ліна Данем нагородила кінозірку на світовій прем'єрі "Одного разу... у Голлівуді".

Проте, джерело з оточення актора вказує на те, що комусь все таки вдалося розтопити серце Бреда. Зовсім недавно папараці помітили його в компанії з симпатичною молодою шатенкою, з якою актор був надмірно ввічливий.



Разом пара прилетіла у відпустку на Лазурний берег Франції з аеропорту Лос-Анджелеса. Відомо, що прекрасну супутницю Бреда Пітта звуть Ніколь Потуральскі - особа досить непублічна, родом з Польщі. Нова дівчина Бреда Пітта нині живе і працює в Берліні, а її головним хобі є подорожі.

Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Тримаю в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще