Анна Семенович була помічена в заміському селищі разом з Дмитром Губернієвим, спортивним коментатором. Світська левиця вийшла з його машини і попрямувала по вулиці разом з ним за ручку.

Читайте Знай в Google News!

Цей момент міг би порадувати шанувальників холостий Семенович, якби не шлюб Дмитра. Бо раніше спортивний коментатор дозволяв собі хвалитися про те, як йому пощастило з дружиною. Анна ніколи не називала ім'я коханого, про який говорила, що щаслива з ним.

Ситуацію намагалася роз'яснити колишня дружина Губернієва Ольга Богославська, яка вважала цю витівку черговим піаром. "Дурь собача, боже мій! Він прекрасно знає, як піаритися. Якщо потрібно, він вам кого хочеш поцілує: і зебру, і коня. Хтось когось десь там поцілував, а вже така реакція", - розповіла вона.

Поцілунок Семенович, фото: crimea.kp.ru

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Радянська і російська легкоатлетка давно щаслива в шлюбі і якось навіть просила у екс-партнера ради у виборі нового чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна несподівано защебетала українською: "Дуже сподобалося". Цього разу дівчина опублікувала милий кадр, на якому позує в компанії Сергія Притули, а в підписі до публікації розповіла про своє інтерв'ю з ним.

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина з келихом в руках полізла на стіл: "Навіть сніданок, як вечірка".

Знай.ua писав, Ревізор Філонова наплювала на забобони і показала апетитні форми: "Ніколи не буду худнути". Дівчина любитель поїсти і оголитися на камеру, що неодмінно показує в своєму мікроблозі.