Українська співачка Альоша та її чоловік соліст групи "Антитіла" Тарас Тополя стали багатодітними батьками, в них народилась третя дитина. І зірка взялась за лінійку. Про це вона пповідомила на своїй сторінці у facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні міряли зріст дітей) Ну і я захотіла перевірити, чи не підросла) Виявляється, я менше на 5 см ніж думала все життя... як таке може бути? Ну, тепер всім до відома — 159 см це не так вже й мало)", - написала співачка.

Сьогодні міряли зріст дітей) Ну і я захотіла перевірити, чи не підросла) Виявляється, я менше на 5 см ніж думала все життя... як таке може бути?🙈 Ну, тепер всім до відома — 159 см це не так вже й мало)

Geplaatst door Alyosha op Zondag 13 september 2020

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Шанувальники просто здивувались від зворушливих фото і написали багато приємних коментарів і порад співачці.

"Можливо "сідає" осанка чи хребці (не знаю як правильно), але також думаю, що метр мейд ін Чайна))))) ", "Це тому, що ви бджілка трудівниця до кожного дитятка треба нахилитися, натрудитися. Насправді ви прекрасна , чарівна. Щасти вам ", " То метр китайський", "А як ти думала собі : тричі роди, тричі ходи. Звісно просідаємо потроху, зношуємось . Але треба жити далі, колись поплачемось, пожаліємось, доспимо. Ще буде час !!!", - пишуть фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тополя з "Антитіл" і Альоша поділилися радісною звісткою.

Як повідомляв Знай. ua, співачка Alyosha похвалилася унікальним подарунком особисто від Кличка.

Також Знай. ua писав, що "Пацанки" охмурили одруженого Тараса Тополю з "Антитіла".