Солістка українського гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна зараз бере участь у популярному шоу "Танці з зірками". Цього разу жінка показала неймовірний образ на" Танцях з зірками " з партнером - хореографом Дімою Жуком.

Читайте Знай в Google News!

"Ми бажаємо вам чистого взаємного кохання❤️❤️❤️І дякуємо за вашу підтримку💋 ", - написала співачка.

На фото Юлія позує з Дімою в білосніжних нарядах. На танцюристі розстебнута сорочка, а на співачці корсетне плаття. Цей зворушливий фокстрот рок-діва Юлія Саніна присвячує коханому чоловікові.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Шанувальники підтримали свого кумира, всього за 3 години публікація набрала більше 11 тисяч переглядів і масу коментарів зі словами підтримки, де люди говорили, як вболівають за їх пару і дивляться шоу тільки заради них.

"Самый чувственный танец😍", "Очень красивый, проникновенный танец😍 Какие эмоции, какая техника❤️", "Ви прекрасні ♥ Це напевно самий найчуттєвіший танець за весь проект. Бажаю перемоги !", - коментують користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.

Також Знай. ua писав, що Юлія Саніна в обіймах чужого чоловіка на "Танцях з зірками" заговорила про важливе: "Відчувати, любити".