Сергій Глушко, більш відомий під псевдонімом Тарзан, 50-річний актор, бодібілдер. Популярність досяг завдяки роботі стриптизером. За свою кар'єру встиг знятися в більше десяти фільмах, написати книгу "Культ тіла" і випустити її в 2010 році, виконати багато ролей в театрі і записати багато пісень, в основному в дуеті з Наташею Корольовою. З нею вони вже понад 15 років в офіційних відносинах.

Читайте Знай в Google News!

Сергій Глушко звернувся до ЗМІ і всіх, кому цікаво, що відбувається в його житті з Наташею Корольовою. Стриптизер висловився вкрай жорстко. Про це пишуть росЗМІ.

Все почалося з того, що кілька днів тому з'явилася інформація, ніби співачка Наташа Корольова звернулася в поліцію із заявою про крадіжку - поки вона була у відпустці, її будинок обчистили на велику суму грошей.

Цікаво, що чоловік Тарзан в цей момент був не з нею. А потім з’ясувалось, що начебто під час відсутності дружини до стриптизера приходили дві малознайомі жінки, а коли вони покинули помешкання, виявилася пропажа.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Зазначеними діями нам заподіяно істотну шкоду, в тому числі, моральну. У зв'язку викладеним ми вимагаємо припинити будь-які втручання в наше приватне життя, і не допускати надалі щодо нашої сім'ї ніяких незаконних публікацій та інших дій", – зробив офіційну заяву Сергій Глушко.

Пізніше в мережі з'явилося ім'я однієї з дам - якась Анастасія. Ця жінка виступила із заявою, що нібито чекає дитину від Сергія Глушка, Наташа Корольова знала про невірність чоловіка і нібито спеціально написала заяву, з помсти. Анастасія повідомила, що вже звернулася за допомогою до адвоката Вадима Ляліна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, справжнє кохання Тарзана, Кіркорова і Павліашвілі: якими були перші дружини зіркових чоловіків.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова зазіхнула на "банну" славу Волочкової

Також Знай.ua писав, Наташа Корольова згадала пікантний момент із Зеленським