Виконавець ролі "Капітана Америки", одного з найвідоміших персонажів у світі коміксів, Кріс Еванс за останні кілька днів зайняв перші рядки в трендах соціальної мережі Twitter і Google. Так як випадково засвітив свій статевий орган під час запису відео.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці в Instagram в розділі Stories він поділився відеозаписом з екрану телефону, щоб показати, як його сім'я грає в гру Heads Up. Однак в кінці на мить здалася галерея медіафайлів, одним з яких був знімок чоловічих геніталій.

Це відео було швидко видалено, але користувачі Мережі встигли зробити скріншот, який викликав бурхливу реакцію шанувальників. Деякі з них вимагають поважати особисті межі голлівудської зірки і просять видалити відео і скріншоти з нього.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На цю ситуацію відреагував навіть брат Кріса Скотт Еванс, про що написав у соцмережі Twitter: "Вчора не заходив у соцмережі. Так, що я пропустив?". Марк Руффало, який виступає його колегою по Кіновсесвіту Marvel, заявив, що так як в Сполучених Штатах Америки при владі зараз знаходиться Дональд Трамп, більше зганьбитися не вийде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Богиня Богинишна", - Даша Астаф'єва дозволила розглянути декольте ближчий.

Як повідомляв "Знай.ua", любовну ідилію Лорак і Лазарєва затьмарила яскрава блондинка, не відходила ні на крок: "Вже поділили?"

Знай.ua писав, Карпа розповіла про магічні ритуали і вдачі українок по життю: "Iдеальних не буває"