Телеведуча Соломія Вітвіцька розповіла про Премію "Жінка України". Цього року лауреаткою Премії в номінації "Соціальний внесок" стала прекрасна Марта Левченко. Про це телеведуча повідомила на своїй сторінці у Інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

"Нагороджувала цю тендітну дівчину і думала, яка ж вона неймовірно сильна. Марта сама змогла залучити понад 9 мільйонів коштів від благодійників на реалізацію проєктів із захисту дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, діток з інвалідністю та з рідкісними захворюваннями, що потребують особливого медобладнання, ліків, догляду", - зазначила Вітвіцька.

За словами телеведучої, засновниця благодійного фонду "Я майбутнє України" започаткувала будівництво великого комплексу надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї "Місто добра". Це велика мрія, яка здійснюється у всіх нас на очах!

"І думаю її сил, енергії натхнення та доброго серця вистачить на ще більше проєктів та ініціатив. Марто, вітаю! Допомагайте Марті робити добро для України! Та й взагалі я була вражена номінантами та переможницями 2020 у сферах науки, медицини і освіти", - додала Вітвіцька.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мужні, гарні, впевнені жінки, які рухають наш світ вперед.
Запам’яталась Олена Масалітіна - перша переможниця у номінації середня освіта. Її називають душею "ЕдКемп Україна". Це спільнота відповідального вчительства, яку до речі, підтримує моя колега Наталія Мосейчук. Впевнена, що з такими відповідальними та щирими, професійними вчителями, як пані Олена - наша освіта у надійних руках.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Як повідомляв портал "Знай.ua", заражена коронавірусом Марічка Падалко розкрила "підводні камені" хвороби: "Нудота, блювота і винос мозку"

Також "Знай.ua" писав, що Костянтин Грубич розповів про зараження коронавірусом.