Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила зі своєї сторінки в соцмережі висловитися про весілля колишнього чоловіка і батька її дочки Ігоря Вдовіна.

Читайте Знай в Google News!

"Прокидаюся вранці з коханою людиною від дзвінків журналістів. Подумала, що щось сталося. А питання з приводу майбутнього весілля "мого колишнього чоловіка", з яким я офіційно не була розписана. Цей Альфонс є батьком моєї дочки, у якої моє прізвище. Це єдине, що мене пов'язує з цією людиною. "ВЕСІЛЛЯ АЛЬФОНСА". Рада та любов! Але я причому в цій ситуації? Це чергове святкування його, включаючи мою з ним розкішне весілля, організоване на відняті у мене обманним шляхом гроші 13 років тому. (3 мільйони доларів, на які він живе і містить всі свої сім'ї). Можу сказати правду, як є.

Анастасія Волочкова з колишнім чоловіком, фото-Seldon.News
Анастасія Волочкова з колишнім чоловіком, фото-Seldon.News

З перших днів нашого знайомства мій "колишній чоловік" постійно брав у мене в борг величезні суми грошей (від 600 тисяч доларів до мільйона). На них він і жив. Ставши батьком моєї дочки він пішов далі і взяв 3 млн доларів, які не повернув досі. Мало того. Відразу з мильної бульбашки (про що мене попереджала його колишня дружина) він перетворився на "бізнесмена" коштом піару на Моєму імені, Про що дуже мене тоді просив, з'являючись зі мною в екранах ТБ і на обкладинках таблоїдів. (Тоді йому дуже Це було вигідно). Після нашого весілля у цієї людини були інші дружини. Дивно, що через 16 років він на все життя залишається "колишнім чоловіком Анастасії Волочкової".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Мене бентежить той факт, що в Альфонса гряде весілля, а Коментарі просять у мене. Чому не дзвонять його офіційним дружинам? З якими він розлучався з причини, що вони не давали йому грошей. Мене не цікавить життя людини, що надійшла з матір'ю його дитини підло і нелюдяно. Чому не беруть коментарі у молодят? Або без прив'язки до мого імені вони нікому не цікаві? Мабуть, так. Це ж позорище якесь, вибачте. Моє весілля було найрозкішнішим. На мої ж гроші. Про дату мого наступного весілля я повідомлю вам особисто. А це позорище, фальш, лицемірство і дешеву гру я коментувати не стану. Я готую новий спектакль і повністю занурена в роботу по 6 годин на день. І щаслива в любові і у творчому процесі. Справжніх вам благ!",- написала Волочкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.