32-річний актор Михайло Казаков, який прославився завдяки ролі Іллі Полежайкіна в серіалі "Татусеві доньки", опинився в реанімації після падіння з 12-метрової висоти.

Нещасний випадок стався на початку липня, Михайло Казаков дивом залишився живий. Зірка "Татусевих доньок" отримав серйозні травми, але лікарі вважають, що йому пощастило. Михайло ходитиме, але наразі він змушений пересуватися в інвалідному кріслі.

Казакова вже виписали з лікарні, зараз він знаходиться вдома, але продовжує відвідувати різні процедури.

"Сподіваюся, що скоро почну ходити, по-іншому бути не повинно. Потроху відновлююся, проходжу реабілітацію, розминаю ті місця, які потребують цього. Сумувати ніколи!" - розповів Казаков виданню
starhit.

Михайло зі своєю дружиною Оленою
Михайло зі своєю дружиною Оленою

Актор пережив складну операцію, йому вставили спеціальні пластини в ноги. Тепер на нього чекає реабілітаційний період, але Михайло не впадає у відчай.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Тепер на моєму тілі стало на 60 стібків більше. Операція відбулася кілька днів тому, все пройшло успішно. Мені в ноги вставили пластини, тепер ось відновлююся. У мене немає вибору - треба швидше одужувати, адже у мене сім'я, двоє дітей. Болі дуже сильні - ворогу не побажаєш, але терплю, що поробиш. Про те, що сталося згадувати не хочу. Рідні досі в шоці від того, що сталося", - розповідав артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Полежайкін з "Татусевих доньок" потрапив до реанімації після падіння з 12-метрової висоти

Як повідомляв портал Знай.ua, старшенька з "Татусевих доньок" попалася в сіті одіозного актора

Також Знай.ua писав, зірка "Татусеві доньок" знялася у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю.