Реперша Alyona Alyona - не тільки талановитий автор і виконавець власних пісень. Вона ще й свідома громадянка України і настільки ж свідомий житель планети Земля, який бореться за екологію і чистоту навколо. Крім того, артистка активно веде свій блог в Instagram, де ділиться з передплатниками своєю діяльністю. Не так давно Олена опублікувала пост з фотографіями з еко-пікніка, який організувала разом з іншими знаменитостями.

У своєму пості виконавиця торкнулася вічної і болючою для кожного теми-Екологія. За її словами, ця тема давно вже перейшла з розряду модних в розряд життєво необхідних. Адже екологія - це про наше майбутнє і майбутнє наших дітей.

“Ми організували наш еко-пікнік аби ще раз зачепити цю тему, щоб розвіяти усі міфи та знайти відповіді на хвилюючі запитання. Які пакунки переробляються, що шкідливе для нашого здоров‘я, чим замінити всім звичні пластикові речі? Про все це поговорили і все дізнались

Я дякую всім блогерам та зіркам, які знайшли час у своєму робочому графіку та довели, наскільки їм не байдуже наше майбутнє. Ніхто не гидував, а навпаки брав до рук пакунки і йшов збирати сміття.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Все це ми відсортували та відправили на сміттєпереробну станцію”, — відзвітувала співачка.

На знак подяки, співачка для всіх присутніх презентувала нове відео "Сумно". Його головною героїнею стала нещодавно побита в поїзді журналістка Анастасія Лугова, а темою — насильство.

Вона також написала, що 19 вересня відбудеться Всесвітній день прибирання. Кожного бажаючого Олена запросила приєднатися і взяти участь у майбутньому планети Земля.

Раніше Знай.uа писав, що Alyona Alyona влаштувала в Києві екопікнік. Зірка запросила колег з шоу-бізнесу на Гідропарк, щоб там провести прибирання території.

Також повідомлялося, що Анастасія Лугова розповіла про своє самопочуття і звернулася до всіх батьків діток.

Нагадаємо, раніше Анастасія Лугова, яка постраждала від нападу в поїзді, розповіла, скільки їй пропонували за мовчання.