Українська прима-балерина і суддя проєкту "Танці з зірками" на "1+1" Катерина Кухар прокоментувала деякі моменти третього ефіру, які викликали хвилю обговорення серед глядачів.

Катя зізналася Знай.uа, чому поставила за танець акторові Араму Арзуманяну і його патнерші найвищий бал, що не вийшло у Тараса Цимбалюка і Яни Заєць, і чи готова вона до війни з Олею Фреймут.

Судді "Танців з зірками", третій ефір
Судді "Танців з зірками", третій ефір

Арам Арзуманян став лідером у турнірній таблиці серед чоловіків у минулому ефірі, який пройшов у неділю, 13 вересня. Катерина Кухар завжди особливо сувора з учасниками і отримати від неї 10 балів зовсім непросто. Але Араму і Тоні Руденко це вдалося. Їх сальса отримала від суддів 36 балів, включаючи 10 балів від прими.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

І Катя пояснила, чому була настільки щедра в оцінці.

"Арам відкривав ефір, а перших учасників судити завжди дуже складно, тому що не розумієш, на якому рівні будуть танцювати інші артисти, які вийдуть після них на паркет. У перших двох ефірах Арам старався, видно було, що він багато працює над постановками, у нього є прогрес від ефіру до ефіру, тому на третьому – 10", - прокоментувала прима-балерина.

Також багато глядачів обурювалися через оцінки для пари Тараса Цимбалюка і Яни Заєць. Вони станцювали веселий і запальний джайв, але отримали від Каті жорстке зауваження і 6 балів.

"Тарас на другому ефірі мало не впустив Яну Заєць з високої підтримки, але я думала – це випадковість, і навпаки його підтримала. А ось на третьому ефірі ситуація не покращилася, він все ще не вміє робити підтримки для партнерки. Він її бере на руки, немов це мішок. Я бачила обличчя Яни на підтримці в стільчик, який Тарас зробив дуже хитко, а після він її скинув недбало і різкувато в рибку. Якщо він продовжить в цьому дусі, це може бути чревате травмою для його партнерки", - зазначила Катерина Кухар.

Під час виконання танго Тарас Цимбалюк дійсно не зміг ідеально виконати підтримку і ледь не впустив свою партнерку. Судді не могли не помітити таку помилку.

Але найбільше дискусій викликала перепалка між Ольгою Фреймут і Катериною Кухар. Одні глядачі стали на бік учасниці і підтримали її бажання дати відсіч жорсткій критиці судді, а інші визнали цей момент продуманим сценарним ходом для розпалювання більшого інтересу до проєкту.

Після танцю Ольги Фреймут та Іллі Падзини, коли судді ділилися своєю думкою про їхню майстерність, Катя Кухар знайшла недоліки в рухах народного "Ревізора". Це не сподобалося Олі. Вона культурно послала її... в церкву каятися.

"Я людина миролюбна, - відреагувала прима-балерина, - до Ольги ставлюся прекрасно, але до її танцю у мене змішані почуття (сміється). З одного боку, я її хочу підтримати, як подругу, а з іншого - хочу бути чесною".

Нагадаємо, що у третьому прямому ефірі "Танців з зірками" Катерина Кухар була одягнена в культовій вінтажній сукні Dior. Легендарний наряд був створений особисто кутюр'є в 50-і роки, а пізніше його навіть представили на виставці Christian Dior в Луврі.

Катерина Кухар, фото: 1+1
Катерина Кухар, фото: 1+1

Читайте, як пройшов третій ефір проєкту "Танці з зірками" і чому частина глядачів залишилася незадоволена шоу.

Також Ілона Гвоздьова, яка в парі з Дмитром Танковічем покинула "Танці з зірками", розповіла Знай.uа, як готується до народження другої дитини.