Українська співачка відома як Jerry Heil, розповіла, як ставила маму в незручне становище.

Своїми спогадами з дитинства Jerry Heil поділилася на зйомках шоу Нового каналу "Діти проти зірок".

Jerry Heil стала відомою як відеоблогерка та кавер-виконавиця завдяки переспівам пісень світових та українських виконавців. Іронічні треки зі зрозумілими емоціями, близькими всім текстами, цікавим звучанням полюбилися багатьом слухачам.

Сьогодні молода співачка – на піку популярності й непогано заробляє. А колись їй доводилося просити гроші у мами й тата.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зараз дівчині соромно за те, як вона це робила.

"Мої батьки торгували і торгують на базарі, – розповіла співачка. – І я приходила до них і клянчила гроші на нову кофтинку, ляльку, солодощі. Мама знала: якщо донька прийшла на базар – зараз їй буде незручно перед усіма, хто торгує поруч. Я з’являлася й натурально випрошувала: "Мамо, ну купи, будь ласка", - розповіла Jerry Heil.

Дитинство співачки минуло в Київській області, у маленькому містечку Васильків, де всі один одного знають. Батьки займалися продажем м'яса. Свиней обробляли на задньому дворі будинку.

"Мама торгувала салом, і я любила, щоб вона мені відрізала шкірку", – згадує Jerry Heil.

З огляду на те, що дівчина зараз сироїд, це звучить дуже дивно.

"Ще обожнювала свинячі вушка. У дитинстві взагалі любила об'їдатися. Могла, наприклад, з'їсти цілу в'язку бананів. А так я була дуже спокійною дитиною, без пригод", - розповіла співачка.