Каньє Вест шокував черговою витівкою - кинув нагороду "Греммі" в унітаз і помочився на неї. Чи був цей вчинок непрозорим натяком на те, що музичних премій йому більше не потрібно, невідомо. Лякає інше - репер пообіцяв не зупинятись. Невже прийдеться дивитись на те, що він зробить з іншими призами?

Читайте Знай в Google News!

Американський репер Каньє Вест помочився на золоту статуетку музичної премії "Греммі" і зняв це на відео. Ролик чоловік Кардашьян виклав у своєму Twitter-акаунті.

"Повірте мені, я не зупинюся", - підписав відео репер.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У коментарях користувачі зізналися, що їх дивують останні пости Веста, і закликали його зупинитися. Деякі з них посміялися над тим, що репер хоче бути президентом США.

Репер Каньє Вест опублікував серію постів в своєму Twitter-акаунті, в яких оголосив себе новим Мойсеєм і відмовився випускати нову музику до тих пір, поки компанії, з якими він підписав договори, не звільнять його від зобов'язань за ними.

Артист також виклав у соцмережу знімок російського президента Путіна, попередньо роздрукувавши й повісивши його собі на стіну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Кардашьян розповіла про нервовий зрив Каньє Веста

Як повідомляв портал Знай.ua, накачаного "ліками" Каньє Уеста засікли в несподіваному місці

Також Знай.ua писав, заплакана Кардашьян зустрілася з Вестом після звинувачень у зраді