"Жіночий квартал" - одне з найпопулярніших шоу на українському телебаченні. Шоу, просочене тонким жіночим гумором і сатирою, яка дарує гарний настрій не тільки дівчатам, але і хлопцям, користується колосальною популярністю. Дівчата з "жіночого кварталу" стали одними з найбільш впізнаваних персон не тільки в телебаченні, але і в Інтернеті. Офіційна сторінка шоу в Instagram опублікувала цікаві фотографії, на яких показано закулісся шоу.

В офіційному акаунті "жіночого кварталу" в Instagram була опублікована серія фотографій з репетицій дівчат. І тут дійсно чимало цікавого. У фотосесії показано життя актрис, яку ми не бачимо на сцені. Фотографії дійсно були зроблені дуже натурально, і емоції були передані просто приголомшливо.

Користувачі були в повному захваті від фотосесії. Всього за 8 годин фотографія набрала майже 1000 лайків, і майже сотню коментарів. У коментарях Передплатники дякували адміністраторів за приголомшливі фото і висловили захоплення їх натуральністю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, популярний телесеріал "Свати" може залишитися без ще одного основного персонажа. Актриса Людмила Артем'єва, виконуюча роль Ольги Миколаївни, переїжджає до Німеччини.

Як повідомляв портал Знай.ua на початку жовтня стало відомо про те, що новий сезон "Сватів" знімати не будуть. Зате продовження серіалу отримає нову назву - "зовиця".

Також портал Знай.ua писав, що на фан-сторінці Олени Кравець і "Кварталу 95" в Instagram з'явилося кумедне відео, на якому видно, як актори студії готуються до новорічних концертів.