Популярна співачка, зірка шоу "Танці з зірками-4", дружина і мама двох діти Санта Дімопулос днями відсвяткувала перший день народження доньки Софії. Так, 14 вересня артистка опублікувала в мережі фото Софії і зворушливо привітала доньку теплими словами.

Читайте Знай в Google News!

До слова, користувачі в соцмережах теж приєдналися до привітань і ще раз висловили слова підтримки щодо участі Санти в шоу. Тепер стало відомо, як відзначили свято в родині зірки. Про це Знай.uа розповіла прес-служба артистки.

Молода мама поділилася сімейними фотографіями і розповіла про святкування:

Сім'я Санти Дімопулос, фото: прес-служба співачки
Сім'я Санти Дімопулос, фото: прес-служба співачки

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Санта Дімопулос, фото: прес-служба співачки
Санта Дімопулос, фото: прес-служба співачки

Санта Дімопулос, фото: прес-служба співачки
Санта Дімопулос, фото: прес-служба співачки

"З того моменту, як я прийняла виклик і погодилася брати участь в шоу "Танці з зірками", мій графік, який і до того був активним, розплановано детально. Репетиції і підготовка до прямих ефірів забирають багато часу, тому зараз мало не кожна годинка, яку проведено з сім'єю, для мене на вагу золота. Ми з чоловіком зійшлися думками, що перший день народження доньки хочемо провести у вузькому сімейному колі. Тому відмовилися від галасливих вечірок і гостей. Це було затишне свято в колі сім'ї. Я знаю, як важливі для дітей позитивні емоції і увага батьків, в будь-якому віці. Але в той же час розумію, що Софійка точно не запам'ятає цей день, тому ми зафіксували його у своїй пам'яті і на фотографіях, щоб потім розповісти їй про перший день народження у всіх деталях", - відверто зізналася Санта Дімопулос.

Санта Дімопулос, фото: прес-служба співачки
Санта Дімопулос, фото: прес-служба співачки

Зірка також зізналася, що в цей день скасувала всі тренування і репетиції в рамках проєкту "Танці з зірками":

"Я вважаю, що сім'я - найдорожче, що може бути в житті кожного, для мене надважливо приділяти достатню увагу чоловікові і дітям, проводити час разом. Час вранці і перед сном - це сімейний час. І всі свята - щаслива можливість провести разом цілий день. Це щасливі моменти нашого життя, які хочеться пам'ятати завжди", - розповіла співачка.

Також нагадаємо нашим читачам, що 20 вересня на телеканалі "1+1" вийде четвертий епізод нового сезону шоу "Танці з зірками". За результатами оцінок суддів і глядацького голосування в третьому ефірі шоу покинула Слава Камінська і Дмитро Дікусар. Тому за перемогу в проєкті продовжують змагатися 12 пар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ілона Гвоздьова розповіла про майбутні пологи і вибрала своїх фаворитів на "Танцях з зірками".

Як повідомляв Знай.uа, експерти з "Майже колішні" розповіли про головну помилку у стосунках.

Знай.uа писав, щасливий Влад Яма закрив очі від задоволення, обіймаючи Могилевську.