У випуску проекту "Неймовірна правда про зірок" на СТБ телеведуча Олена-Крістіна Лебідь і відомий політик Павло Розенко відповіли на запитання один про одного. Пара розповіла, як познайомилися, як ніжно називають один одного, хто головний в їхній родині і не тільки.

Читайте Знай в Google News!

Відома пара відкрила подробиці особистого життя і нижче ділимося 7 найцікавішими з них:

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото: пресслужба
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото: пресслужба

1. Як ви познайомилися?

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олена-Крістіна: він прокоментував мій пост. Причому він мене поправив, а я здивувалася, чого це мене поправляють на моїй сторінці. У підсумку цей легкий конфлікт перейшов у приват, де ми як зачепилися…
Павло: через спілкування в Fecebook.

2. Як називаєте один одного?

"Коханий" і "кохана".

3. Хто краще прибирає?

Робот-пилосос (посміхаються).

4. Хто перший йде на примирення?

Олена-Крістіна: Він.
Павло: Я.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: пресслужба
Олена-Крістіна Лебідь, фото: пресслужба

5. Який найдорожчий або несподіваний подарунок робив вам Павло?

Олена-Крістіна: найзворушливіший для мене - коли я написала, що у мене поганий настрій, приїхала додому, а там стояв величезний пакован гарних кульок. На кожній кульці були наші найзворушливіші фотки. Я залипла на 15 хвилин!

6. Як ви з'ясовуєте стосунки?

Павло: це буває досить емоційно. Дуже рідко.
Олена-Крістіна: у моєму будинку немає дверей на кухні, бо дехто їх вибив. У мене немає двох плафонів, тому що дехто теж їх ... М'яко кажучи, у нас це все бурхливо і незабутньо, але без травм (посміхається).

7. Хто головний в сім'ї?

Павло: у нас повний паритет.
Олена-Крістіна: я думаю, що у нас рівноправність. Двері на кухню можуть це підтвердити (посміхається).

Олена-Крістіна Лебідь, фото: пресслужба
Олена-Крістіна Лебідь, фото: пресслужба

Крім того, Олена-Крістіна Лебідь зізналася, чи збирається заміж за Павла Розенка. Ведуча Нового каналу розповіла, чи робив коханий їй пропозицію. У стосунках з екс-віце-прем’єр-міністром Павлом Розенком ведуча "Аферистів в сітях" Олена-Крістіна Лебідь уже понад два роки, однак, чи збираються поставити штампи в паспортах, закохані не зізнаються.

Колишній політик відмовився відповідати на це та подібні запитання, сказавши, що це тема особиста. А от телеведуча Олена-Крістіна Лебідь поділилася, що натяки на одруження з вуст коханого все ж таки лунали.

"Прямої пропозиції не робив, але натякав. Незграбно, як це роблять усі чоловіки", – з усмішкою зізналася ведуча "Аферистів в сітях". Олена-Крістіна Лебідь

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото: пресслужба
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото: пресслужба

Також Олена-Крістіна Лебідь розповіла, що вони думають про спільних дітей, але не найближчим часом. А поки що прагнуть насолодитися стосунками удвох. Зустрілася пара біля Верховної Ради і перше, на що звернула увагу телеведуча, була усмішка чоловіка. Відтоді, як каже Олена-Крістіна Лебідь, вона почала жити по-справжньому.

"Кажуть, кохання приходить, коли ти його не чекаєш. Ніколи не думала, що таке можливо. Вважала, це казки. Але через два тижні зрозуміла, що вляпалася. Наші повідомлення ставали дедалі довшими. Мені хотілося ділитися з людиною всім.", – раніше поділилася ведуча Нового каналу. Олена-Крістіна Лебідь

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото: пресслужба
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото: пресслужба

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь похвалилася цікавою покупкою: "Так і хочеться залізти"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню: така має бути у кожної красуні

Також "Знай.ua" писав, що Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає