У розмові для Ютюб-шоу #PolitekaLife Даша Астаф'єва поділилася великою кількістю думок і поглядів на життя і норму. Очікувано, що одне із запитань стосувалося співачки і її численних фотосесій ню.

Читайте Знай в Google News!

Даша відповіла на це дуже чітко: “Сексуальність і сексуальна енергія - це ознака того, що людина розвивається”. Більше того, розповіла, що їй дуже часто пишуть повідомлення зі засудженням її фотографій і поведінки. Проте зірка випрацювала стратегію розмови з такими людьми: “Якщо ви вважаєте, що дупа і груди - єдина загадка в жінки, мою вам співчуття. Я співчуваю тим жінкам, у яких загадка це сісі-пісі”.

Даша Астаф'єва, фото - https://www.instagram.com/da_astafieva/
Даша Астаф'єва, фото - https://www.instagram.com/da_astafieva/

Окремо Даша розповіла про свою співпрацю з фотографами: вона жодного разу не платила за фотографування, проте дуже часто сама отримує гроші за цей процес, коли мова йде про комерційні зйомки або ж коли вона хоче “провчити вискочок”. Також зірка переконана, що дозволить дітям фотографуватися будь-як.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.