Ольга Куриленко-французька актриса і модель, яка народилася в Бердянську, Українська РСР. У березні 2020 року 40-річна жінка поділилася інформацією про те, що у неї була діагностована коронавірусна інфекція. А кількома місяцями пізніше заявила, що не вважає себе українкою.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона опублікувала у себе на сторінці в Instagram фотографію з популярним британським і американським актором Пірсом Броснаном. Він відомий виконанням ролі Джеймса Бонда в чотирьох фільмах.

У 2014 році відбулася світова прем'єра шпигунського бойовика під назвою "Людина листопада", в якому і зіграли разом Броснан і Куриленко. Фільм у прокаті зібрав понад 30 мільйонів доларів при бюджеті в 15 млн $.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Красень мужчина...з чарівною супутницею)", "Легендарна пара", "Два моїх улюблених актора разом", " завжди такий класний!!! Мій улюблений", "Дівчина Бонда ти була приголомшливою", "Днями я знову дивився цей фільм", — написали шанувальники акторів в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська ведуча згадала важкі 90-ті, 150 гривень були шаленими грошима: "Були мокрі наскрізь"

Як повідомляв "Знай.ua", Астаф'єва розповіла, де зберігається її жіноча " загадка": "Співчуваю тим, у кого…"

Знай.ua писав, Катя Осадча розслабилася на морському курорті і похвалилася стрункою фігурою. Цього разу після свого дня народження телезірка показала яскраві фото з відпочинку в Туреччині.