Анастасія Івлєєва-російська телеведуча і відеоблогер, знаменита як ведуча передачі "Орел і Решка", а також як зірка соціальної мережі Instagram, де на її аккаунт підписано більше 18 мільйонів чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Вона виклала нове фото, яке зроблено, виходячи з місця розташування, в Африці. За словами Івлєєвої, вона починала писати текст за дві години до моменту публікації знімка. "І починався він так: "Здається , я закохалася в Африку!" так як Інтернет в тих місцях де я була, практично не ловив, викладку довелося відкласти до собсна ентого моменту!", - розповіла телеведуча.

Також вона додала, що після цього моменту її в сідницю вкусила муха-цеце, після чого по всьому тілу у Насті почалася або алергія, або висип. Після цього, вона розповіла про бездоріжжя, по якому їм довелося добиратися до готелю. І при тому, що її очі щипало від пилу під час їзди, дівчина все одно закохалася в Африку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Приклади подорожник", "Африка різна. Щоб зрозуміти як там жити, нудно прям зняти житло))) з досвіду кажу)", "Настя, обережніше там з цими мухами, так і половину чудесної попи можна втратити, не дай бог!!!!", "Блін, ну ти ще й крута письменниця, е-мае!! Чому мені так смішно від твоєї подачі "любові" до Африки???",- написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чеченський онук Пугачової ховається від батька олігарха - хлопцеві залишилося тільки поголитися налисо і втекти

Як повідомляв "Знай.ua", Джамала клюнула на модного міністра, тисячі фото просто сипляться в мережу

Знай.ua писав, українська ведуча згадала важкі 90-ті, 150 гривень були шаленими грошима: "Були мокрі наскрізь"