16 вересня ведуча ТСН.Тиждень на 1+1 Алла Мазур відсвяткувала свій 55 день народження. До ювілею Алла Мазур вирішила зробити сюрприз для всіх, хто переживав за неї впродовж цього непростого року.

Телеведуча розмістила у своїх соцмережах зворушливий пост, в якому поділилась пережитим. А разом з пронизливими словами Алла Мазур презентувала свій новий модний імідж - з натуральною зачіскою, продемонструвавши, як виглядає після року боротьби й перемоги над раком.

Як з'ясувалось, Алла Мазур стала обличчям осіннього номера французького глянцю в Україні Marie Claire. Щира, стильна і смілива Алла надихає всіх жінок не лише України, але й у всьому світі не боятися змін, приймати і берегти себе попри все.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Французька редакція Marie Claire пишається історією з Аллою.

"Ми пишаємося, що такі героїні як Алла, з’являються в українському виданні. Стиль обкладинки створений в кращих традиціях журналу. Вразив зміст, - він як глибоко український, так і міжнародний. Актуальний та космополітичний", - прокоментував Галі Лупен, fashion-редактор Marie Claire International.

Під публікаціями Алли Мазур з вражаючими світлинами «Marie Claire» її колеги, друзі, глядачі залишили привітання та слова захвату.

Соломія Вітвіцька, якій пощастило побачити Аллу Мазур особисто на каналі, зробила з іменинницею кілька унікальних фото:

"Многая літа, неймовірна Алло Мазур. Бажаю, щоб дива і магія були постійними супутниками по життю! В галереї можете роздивитися вражаючу і стильну обкладинку Marie Claire. Чи цієї неділі Алла Мазур проведе ТСН.Тиждень уже в новому образі ?- тримаю інтригу! Дочекайтеся!"

Ведуча ТСН Марічка Падалко:

"Алла, вітаю!!! Ти завжди була для нас орієнтиром, а зараз це просто "дорожня карта", як сміливо йти по життю! Дякую тобі за приклад! Щасливого року".

Ведуча Ольга Фреймут: "Аллочка! Ти така єдина. Зі святом"

Співак MELOVIN: «Вітаю!) Міцного здоров‘я та чистих думок».

Актриса Ольга Сумська: "Фантастична фотосесія! Аллочка, вітаємо сердечно! Мега мотивація та орієнтир для мільйонів! Незламна, щира, доброї душі, неймовірна наша красуне! Любимо і шануємо!"

Ведучи "Світ навиворіт" Дмитро Комаров: "Вчора був день народження у неймовірної телеведучої, суперпрофесіонала і чудової людини. Алла Мазур - легенда українського телебачення. Нещодавно, коли у мене брали інтерв'ю до 25-річчя телеканалу 1+1 і запитали, з ким насамперед у мене асоціюється канал, я не замислюючись назвав ім'я Алли. В житті Алла Мазур така ж, як на екрані - дуже щира, справжня, неймовірно ерудована, розумна, і при цьому скромна. Я дуже люблю з нею поговорити, коли ми перетинаємося по роботі. Аллочко, вітаю, нехай в житті будуть лише перемоги. У всіх сферах життя. Перш за все здоров'я. Друзі, приєднуйтеся до привітань в коментарях!"

Також Алла Мазур отримала неймовірну кількість коментарів та лайків від глядачів.

Лайки та приємні слова на адресу Аллі продовжують надходити і надалі - це справжня народна любов.