Модель-трансгендер Софі Берідзе була учасницею 2 сезону "Топ-моделі по-українськи" (Новий канал). Вона повернулася в Суперсезон реаліті після ряду операцій з фемінізації. Однак крім засудження з боку оточуючих через зміну статі Софі в своєму житті довелося зіткнутися з багатьма випробуваннями.

Читайте Знай в Google News!

З дитинства Софі страждає дискалькулією-нездатністю до вивчення арифметики. Зараз вона придбала легку форму, а ось в дитинстві справлятися з цією особливістю було дуже важко.

"в основі дискалькулії лежить відсутність здатності оцінювати кількість об'єктів з першого погляду (тобто, без перерахунку). У людей, які страждають такою недугою, одна з ділянок мозку менша, ніж у здорових, і недостатньо активна, - зізналася Софі. - Дискалькулія піддається лікуванню, тому з самого дитинства я працюю над собою. Але досі не знаю таблицю множення і не розумію циферблат. Кожен раз, коли беру книгу з математики для учнів 1-го класу, щоб зайнятися самонавчанням, мене кидає в жар, в холод, стає складно дихати. Все це триває до тих пір, поки я не закрию книгу і не викину її в кінець кімнати".

Софі Берідзе, фото: Новий канал
Софі Берідзе, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Щоб досягти гармонії між зовнішнім виглядом і внутрішніми відчуттями, Софі довелося пройти через десятки операцій з фемінізації. Вона зробила блефаропластику (операція зі зміни форми повік), сточування щелепи, пластику носа, підтяжку брів, видалила і перерозподілила грудки Біша, прибрала кадик і збільшила груди.

" у мене було за один раз зроблено 10 операцій на обличчі. Я прокидалася після наркозу і нічого особливого не відчувала. Але коли прокинулася після операції по збільшенню грудей, ледве-ледве підняла руку,помацала груди, зрозуміла, що вона у мене є... і почала ридати!"- зізналася учасниця модельного реаліті Нового каналу.

Софі Берідзе, фото: Новий канал
Софі Берідзе, фото: Новий канал

Близьким Берідзе було дуже складно прийняти її рішення стати жінкою. І якщо з батьками вона в підсумку знайшла спільну мову, то з друзями відносини були зіпсовані назавжди.

"після камінг - ауту маму я не бачила рік, а тато надовго не залишався вдома і шукав причини кудись виїхати. Нам допомогли час, повага, розмови і любов, — згадує Софі. - Близько півроку я безперервно плакала, тому що друзі від мене відмовилися. Зараз деякі з них намагаються налагодити відносини, але я ніколи не відкрию їм двері в своє життя. Якщо людина від мене відвернулася, я його більше ніколи не прийму".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, супермодель Алла Костромічова зайнялася улюбленою справою прямо в трамваї.

Як повідомляв Знай. ua, "супермодель по-українськи" поділилася головними помилками при схудненні.

Також Знай. ua писав, що переможниця "Топ-моделі по-українськи" спробувала себе в іншому шоу.