Півроку тому ведуча програми "Ревізор" (Новий канал) Юлія Панкова офіційно розлучилася зі своїм чоловіком. У всіх інтерв'ю дівчина дякувала колишньому за все, що вони пережили разом. А ще відзначала, що їх рішення було свідомим і обдуманим. Тепер Юля зізнається, що вона абсолютно щаслива і її серце вільне.

Читайте Знай в Google News!

"після розставання має пройти час для відновлення себе і свого серця, – каже телеведуча. - Зараз я в повній гармонії з собою. Створювати нові відносини я не поспішаю".

Юля зізнається, що причиною розлучення була недовіра.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Довіра і повага у відносинах-це фундамент, - каже дівчина. - Я була в ролі тієї, кому»не довіряють". Це неймовірно складно. Тому все так швидко згоріло. Знаю, що всередині страшно довіряти, але треба йти в той страх. Боротися і працювати над ним, щоб не втратити своє щастя.

Ведуча рекомендує вибирати чоловіків за цінностями, які збігаються з вашими.

"Не ідеалізуйте чоловіків, а зацікавлено вивчайте їх – розповідає Юля. - Будьте щирими. Читайте Берна і не грайте в психологічні ігри. Коли ж граєте, то усвідомте це!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ревізор Панкова поділилася ідеальним десертом, як приготувати шоколадні трюфелі з 3 інгредієнтів.

Як повідомляв Знай. ua, Ревізор Панкова поділилася секретом приготування качиної грудки під соусом обліпихи.

Також Знай. ua писав, що Ревізор Панкова дала корисні поради про види меду, рятує від безсоння і проблем зі шлунком.