Ведуча програми "
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Багато хто вважає, що цей десерт дуже важко готувати. Насправді нічого складного! Головне – мати гарний настрій та вільних 40 хвилин. У деяких частинах Франції макарон називають "різдвяний десерт". Тому рекомендую і вам його приготувати на Новий рік або ж Різдво. Він легкий та смачний!"
Інгредієнти:
3 білки
1 дрібка солі
125 г мигдального борошна
125 г цукру
Спосіб приготування:
Духовку потрібно розігріти до 180 градусів. Збийте в піну білки з дрібкою солі. Змішайте з мигдальним борошном і цукром до отримання однорідної маси. Ложечкою або за допомогою кондитерського мішка викладіть гірки тіста на змащене вершковим маслом і посипане борошном деко. Залишайте немаленькі проміжки, адже при випіканні макарони збільшаться. Випікайте 20-30 хвилин, перевіряючи готовність.
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,