Вся команда "Ревізора Х" разом з ведучою Юлією Панковою проведе перевірку в улюбленому курорті українців, а саме Затоці.

Ревізора Х

Так, телеглядачі побачать "зсередини" кращий готель курортного містечка і найпопулярніший салон краси.

Уже за традицією, знімальна команда піде на пляж для того, щоб перевірити безпеку водних атракціонів.

""Банан", "Бетмен", "Тарілки", "Акули"... – найбільш популярні розваги в Затоці. До них вишиковуються довгі черги відпочиваючих, які прагнуть отримати яскраві враження та екстрим. Наша команда вирішила за допомогою таємного відвідувача протестувати атракціони", - повідомила Панкова.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Ревізора Х

Біля станції водних розваг висіли правила, в яких зазначено, що мінімальний вік для користування – 14-15 років. Але власник "Банана" порушив цей пункт, взявши на борт таємного відвідувача "Ревізора", який був молодший зазначеного віку.

"Човен, яка тягне всі ці "Тарілки", "Бетмен" повинна мати номерний знак. Адже це такий же транспортний засіб, як і машина на дорозі. Відповідно, і водій, який нею керує, повинен бути з водійськими правами. А на здійснення такої діяльності необхідні відповідні документи і дозволи", - розповіла ведуча.

Ревізора Х

Також вона зауважила, що все це відсутнє у працівників водних розваг у Затоці.

"Уявіть, якщо з вами щось трапиться під час катання, то за це ніхто не понесе відповідальності. Адже човен ні на кого не зареєстрована, водій без прав, а власник – без документів на здійснення такої діяльності. Я хочу, щоб українці при виборі цієї послуги не тільки отримували яскраві емоції, але і почували себе безпечно", - заявила Панкова.

Ревізора Х

Ревізора Х

Нагадаємо, що цікавим рецептом крем-супу з гарбуза зважилася поділитися кулінар і ведуча програми "Ревізор Х" на Новому каналі Юлія Панкова.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома українська телеведуча Оля Фреймут показувала фанатам фото з чоловіком – Володимир Локотко, а цього разу Оля вирішила викласти фото з мамою, а заодно і привітала її з днем народження.

Також портал Знай.ua писав, що своїм улюбленим рецептом поділилася ведуча програми "Ревізор Х" на Новому каналі, кулінар Юлія Панкова.