Дизайнер Віра Вон дала поради всім, хто готується до новорічного корпоративу. На таку вечірку, на відміну від робочих буднів, заведено вдягатися урочисто. Однозначно, що цей день кожен хоче перетворити на свято і стати зіркою урочистості.

Перед підготовкою до корпоративу варто ознайомитися із порадами дизайнера, завдяки яким новорічний образ буде не лише красивим, але й доречним та комфортним, пише Life.pravda.

Новий рік 2020: приготувати, страви, салати, закуски, ivona.bigmir.net
Новий рік 2020: приготувати, страви, салати, закуски, ivona.bigmir.net

В першу чергу слід задуматися, що ви будете там робити. Однозначно, треба врахувати прогноз погоди та маршрут на вечір і навіть тих, з ким доведеться зустрітися. Проте найважливішим фактором у підготовці є: що ви збираєтеся робити, там куди йдете. Мається на увазі програма вечора: чи буде це вечірка з танцями, чи захід з рухливими конкурсами. У таких випадках жінці, наприклад, не варто вдягати надто вузьку спідницю, а чоловіку – класичний костюм. Проте й не варто вдаватися до крайнощів та одягати спортивний одяг.

Дизайнер також рекомендує поводитися з верхнім одягом як з аксесуарами. Тому фахівець радить вдягнути зверху щось легке – піджак, жакет чи куртку, і не здавати це у гардероб. У такому разі ви отримаєте додаткову перевагу в регулюванні температури, необхідну при виході з приміщення на відкрите повітря. Це хороша ідея для кожного, хто всередині вечора захоче вийти на повітря із келихом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Новорічна ніч, фото: clutch.ua
Новорічна ніч, фото: clutch.ua

Крім цього, не слід недооцінювати трансформаційну потужність додаткових аксесуарів. Якщо не хочеться спеціально купувати новий костюм чи сукню, жінкам варто зосередитися на ювелірних прикрасах, сумці та макіяжі. Будь-який на перший погляд простий наряд можна урізноманітнити прикрасами. Дизайнер радить використати "елемент із сильною формою" та звернути більше уваги на волосся та макіяж.

Дизайнер вважає костюмовану вечірку найкращим часом для модних експериментів. У такому разі слід подивитися по-новому на традиційні речі та не одягатися таким банальним персонажем, як відьма чи снігурка. новорічна вечірка дає прекрасну можливість змішувати і підбирати текстури — наприклад, можна поєднати атлас із вовною – буде і красиво, і тепло.

Новий рік, unsplash
Новий рік, unsplash

І найголовніше, що рекомендує дизайнер — що б ви не одягнули, оберіть це самостійно. Якщо якийсь елемент одягу хочеться зірвати із себе ще в перші хвилини — краще у ньому навіть не появлятися на святковому корпоративі.