Українцям показали, як деградація Національного банку досягла нової вершини. Про це повідомили на сторінці у facebook Dubinsky.pro, пов'язаній із заступником голови комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Олександром Дубинським.

Деградация Нацбанка достигла новой вершины. Это корпоративное празднование Нового года в НБУ, который устроили в субботу Смолий и Рожкова. Впервые в истории центробанка на перилах главного операционного зала пляшут стриптизерши.

Geplaatst door Dubinsky.pro op Maandag 23 december 2019

"Деградація Нацбанку досягла нової вершини. Це корпоративне святкування Нового року в НБУ, який влаштували в суботу Смолій та Рожкова. Вперше в історії центробанку на перилах головного операційного залу танцюють стриптизерки", - йдеться у повідомленні.

На корпоративі Нацбанку танцювали Go-Go. І це неприпустимо, за словами Дубинського.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як видно у відео, запальні напівоголені піджейки запалюють під музику, тримаючись за поручні. Соковиті груди і апетитні попи PJйок розхитуються в різні боки. З таким розмахом ще Нацбанк не відзначав корпоративів, або ми про це не знали. Очевидно, цьогоріч банкірам є що святкувати, адже курс гривні встановив рекорд.

Українці у коментарях також знущаються із такого гучного корпоративу зі стриптизом:

"Главное с бадуна не забыть вышиванку надеть и мотивировать патриотизм, бо вiйна", "Пир во время чумы,все популярней", "Разочарование полное, стыдно, очередные грабли...", - пишуть користувачі у мережі.

Нагадаємо, в НБУ розповіли, коли українцям чекати на введення в обіг монет в 5 і 10 гривень. Крім того в Національному Банку України показали, як виглядають нові монети.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.