Ельмана Пашаєва, який захищав актора Михайла Єфремова у справі про смертельну ДТП, позбавили статусу адвоката.

Про це повідомили російські ЗМІ, посилаючись на заяву Федеральної палати адвокатів. Пашаєва позбавили статусу терміном на один рік.

Глава Федеральної палати адвокатів Юрій Пилипенко так прокоментував це рішення:

"Якби не той рівень скандалізації, який задав сам Ельман Пашаєв, дисциплінарне провадження могло б не відбутися або закінчитися іншою мірою покарання".

Ельман Пашаєв ( Фото: Комсомольська правда / Global Look Press)
Ельман Пашаєв ( Фото: Комсомольська правда / Global Look Press)

Зазначимо, що тепер уже колишній захисник Михайла Єфремова за час суду над актором не раз піддавався критиці за дивні заяви та лінію захисту.

Дисциплінарну справу проти Пашаєва порушили ще в середині липня - тоді в адвокатській палаті говорили, що він "відверто використовує свою причетність до "гучних" справ для самореклами". Аналогічну справу в той самий час завели і на Олександра Добровінського, адвоката сім'ї загиблого водія Сергія Захарова.

Щодо Єфремова, то він відмовився від послуг Пашаєва відразу після того, як суд призначив йому 8 років колонії. На думку актора, Пашаєв своїми діями "підставив" його під суворий вирок.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще