Новий адвокат актора Михайла Єфремова Володимир Васильєв подав апеляційну скаргу на вирок підзахисному. У ній він просив скасувати, скоротити призначений термін в два рази (до чотирьох років) або замінити реальне покарання умовним. Про це повідомило агентство ТАСС.

Читайте Знай в Google News!

Розглядати скаргу буде Московський міський суд, проте дата слухання ще не була визначена. Єфремов був визнаний винним у п'яній дорожньо-транспортній пригоді зі смертельними наслідками 8 вересня Пресненським судом Москви.

Він засуджений до восьми років колонії загального режиму і раніше інтереси актора в ході судового процесу представляв адвокат Ельман Пашаєв. Єфремов відмовився від співпраці з ним, про що стало відомо 14 вересня. І незважаючи на це, Пашаєв також подав апеляційну скаргу на вирок.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Саме смертельне ДТП сталося 8 червня в столиці Російської Федерації, коли Михайло Єфремов в стані алкогольного сп'яніння виїхав на своїй машині на зустрічну смугу і скоїв зіткнення з іншим автомобілем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прикарпатських поліцейських з почестями провели на Донбас: "Повертайся живим, Татко!". Повідомляється, що 18 Вересня 30 бійців роти патрульної служби поліції особливого призначення "Івано-Франківськ" вирушили на схід України до Маріуполя, щоб замінити колег.

Як повідомляв "Знай.ua", Українська пенсіонерка показала, як живе на кордоні з Росією: "Вже всі померли"

Знай.ua писав, молоді офіцери підкорили Карпати, ось хто захистить Донбас від Путіна: "Справжні козаки"