Наталія Орейро-відома уругвайська актриса, дизайнер і співачка, яка стала всесвітньо відома завдяки головній ролі в серіалі "Дикий ангел". Вона одружена з аргентинським співаком Рікардо Молло з 2001 року.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона опублікувала відео на сторінці в соціальній мережі Instagram. На ньому Наталія постала на дев'ятому місяці вагітності в коротенькій спідниці і ліфчику перед дзеркалом. "Сьогодні п'ятниця і твоє тіло це знає!! Ата був у мене в дев'ятимісячному животі і хотів танцювати", — написала вона в підписі.

І танцювала під пісню "Karina - Con La Misma Moneda", встигаючи при цьому підспівувати виконавиці. Ата - її син, що народився на початку 2012 року. Повне ім'я звучить як "Мерлін Атауальпа". Пологи проходили в клініці в Буенос Айресі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Красива ти була!!", "У моєї дочки сьогодні день народження. Минуло вже 11 років. Я до сих пір пам'ятаю той момент, коли я міг тримати її на руках. Сьогодні п'ятниця, і ми знаємо,що будемо святкувати разом", "Як мило..." — написали шанувальники Наталії в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Євген Клопотенко розповів про страву, яке об'єднує всіх українців: "Такий військовий дух і сила"

Як повідомляв "Знай.ua", кулінари-аматори з "МастерШеф" перетворять відходи на смачну їжу: найдивніший експеримент на кухні.

Знай.ua писав, Ольга Фреймут навчила правильно "перекидати чарочку": "Щоб не було "лапи монстра"