Досвідчені ясновидці Жанна Шулакова та Олена Курилова в черговий раз займуться розслідуванням загадкової історії Марти Коновалової з Тернополя, що стала жертвою переслідування примарою з годинником.

Читайте Знай в Google News!

Жінка заявила про те, що наяву і уві сні відчуває присутність потойбічної сили, що має, на її думку, пряме відношення до Бід всього сімейства. Якось вона мало не потрапила під вантажівку після появи примари, а її діти отримали жахливі травми.

Спочатку Марта припустила, що примарою є її покійний чоловік, проте в ході розслідування з'ясувалося, що чоловік сам виявився жертвою потойбічної сили, якою виявився мрець зі старовинними кишеньковими годинниками з ланцюжком.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Олена Курилова в баченні побачила страшний ритуал, в ході якого жіноча рука малювала пентаграму на дзеркалі. І тоді екстрасенси були вражені, адже магією займається мати потерпілої жінки. Згодом вона зізналася, що, ймовірно, виявилася вбивцею зятя. А Жанна Шулакова під час розслідування трагічних подій повідомила: "Я бачу, як горить немовля".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана роздуло після зрад і скандалів, Тіматі не втримався: "Вася, бджоли покусали?"

Як повідомляв "Знай.ua", Волочкова ризикнула з колишнім громадянином "ДНР" - тримає її за груди.

Знай.ua писав, термін в два рази менше і умовно - у Єфремова з'явився новий адвокат.