Рідний син відомого співака і бодіартиста Сергія Глушка, відомого як Тарзан, Архип вперше заговорив про пригоди свого тата, зокрема про зраду мамі Наташі Корольовій.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Архипа Глушка в мережі Instagram.

Публікація Архипа Глушка, скріншот: Instagram
Публікація Архипа Глушка, скріншот: Instagram

Хлопець, який теж нещодавно почав музичну кар'єру, розповів, що намагається відволіктися від цієї ситуації за допомогою "відходу в творчість".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тарзан, фото Іnstagram
Тарзан, фото Іnstagram

"Медитую музикою. Вдих, видих і ти в раю", - написав у новій публікації Архип.

Також варто зазначити, що раніше Тарзан пояснив публікацію відео із зізнанням у зраді Наташі Корольовій, так як отримав інформацію про наявність відвертого відео у Першого каналу з його участю.

Відомо, що 16 вересня акторка Анастасія Шульженко, яка оголосила себе коханкою Тарзана, з'явилася в програмі "На самом деле". В ефірі вона здала тест на вагітність, який виявився негативним. 17 вересня в ефірі передачі "Пусть говорят" на російському Першому каналі вийшов випуск про стосунки Тарзана і Корольової. В описі говорилося про "зниклі коштовності і нібито вагітну коханку".

Шульженко, яка стверджувала про любовний зв'язок з Тарзаном, звинувачувала дружину Глушка в помсті і заперечувала пограбування квартири Корольової. За заявою співачки та її чоловіка, Шульженко вкрала у пари три тисячі євро, а також ювелірні прикраси на суму п'ять мільйонів рублів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, знайдено фото скандальної коханки Тарзана зі свекрухою: "Все-таки весілля!".

Як повідомляв Знай.uа, Волочкова уявила себе незайманою і дала Джигурді себе помацати.

Знай.uа писав, зізнавшись у зраді, Тарзан анонсував нову "важливу" заяву.