Музичний продюсер Олена Мозгова у своєму Instagram із задоволенням публікує не тільки кадри з професійного та світського життя. Вона також любить розповідати і про свою сім'ю, яку любить більше всього на світі.

Мозгова одружена з фіналістом Національного відбору на Євробачення-2020 Девідом Аксельродом і виховує доньку Соломію, якій 5 років. Дівчинка успадкувала від мами не тільки яскраву зовнішність і харизму, але також самостійність і любов до експериментів із зовнішнім виглядом. Відчувши мабуть, осінню жагу до змін, знайому кожній, навіть маленькій, жінці, Соломія взяла ножиці і ... підстригла собі сама чубчик!


Реакцію Олени Мозгової, яка прийшла додому після важкого робочого дня, можна собі тільки уявити. Благо, матуся вона з почуттям гумору, і лаяти свою дитину не стала.

"Доця-перукар))) підстригла собі чубчик🙄 🙈 😂", — написала Мозгова в Instagram і додала смішне фото малятка Соломії, яка сама собі і стиліст, і перукар.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У коментарях фоловери справедливо помітили, що в дитинстві так експериментували всі. Навіть сама продюсер покривить душею, якщо скаже, що так ніколи не робила.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ангел Victoria's Secret зірвала з себе одяг і розкинулася на підлозі-простирадло нічого не приховала.

Як повідомляв " Знай.ua", Дружина" холостяка " Добриніна Квіткова після весілля заговорила про недоліки.

Знай.uа писав, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська звернулася з сильною мотивацією до українок:"Будьте сміливими і впевненими".