Український комік і шоумен Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, осідлав коня і придумав нову бізнес-ідею. Відео зі страусиної ферми він опублікував в Instgram.

Читайте Знай в Google News!

"таксі 🚖 Кінь)) непогана бізнес ідея. Може пересісти на коня?)) хто знає який витрата на 100 км?",- пише гуморист.

На відео він по загону їздить на коні під наглядом інструктора і жартує з дружиною. Жінка підказує йому тримати рівно спину і зазначає, що він як Дартаньян.

"Дартаньян, 300 років потому. Це Тесла. Новий формат. Таксі Кінь. Довезу недорого. Сидайте, дівчина", - жартує він.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації і відзначили, що раз він поїхав на страусину ферму, то міг вже осідлати і страуса.

" 5кг сіна на 100км)))))", "клас", "добре виглядаєш", "краще на страуса. Ви ж на Страус фермі😝", "Як цій конячці надоїли ці наєздніки (вибачте), можете представити!", "Без поводиря, в чистому полі, голопом слабо?", "То ж де ті страуси?......",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, комік дядько Жора після інсульту рвонув, куди очі дивилися з красунею-дружиною.

Як повідомляв Знай. ua, гуморист Дядя Жора переплутав дружину з машиною.

Також Знай. ua писав, що дядько Жора показав, як виходять з води круті хлопці, погляд хижака і розправлені плечі.